Oto Yıkama Köpüğü 1 Litre
5 out of 5 based on 1 customer rating
(1 müşteri değerlendirmesi)

Oto Yıkama Köpüğü 1 Litre

300,00 TL

Oto yıkama köpüğü OK-402 aracın boyasına ve cilasına zarar vermeden fırçasız bir şekilde temizlik yapılabilmesini sağlayan özel bir üründür. Araç üzerindeki tozu, yağı, kiri ve her türlü kalıntıyı fırça, sünger vb. ihtiyaç duyulmadan temizler. Güçlü köpüklenme özelliği sayesinde yüzeye tutunur, kirliliği çözdükten sonra akar. Geride temiz bir yüzey bırakır.

Stok kodu: Oto Yıkama Köpüğü 1 Litre

 

OK-402 OTO YIKAMA KÖPÜĞÜ ÖZELLİKLERİ

  • Araç üzerindeki tozu, yağı, kiri ve her türlü kalıntıyı fırça, sünger vb. ihtiyaç duyulmadan temizler.
  • Güçlü köpüklenme özelliği sayesinde yüzeye tutunur, kirliliği çözdükten sonra akar. Geride temiz bir yüzey bırakır.
  • Bünyesinde bulunan cila özelliği sayesinde yüzeye parlaklık verir. Yüzeyde toz, kir, su tutunamaz.
  • Fırçasız temizlik yapma özelliği sayesinde aracın boyasına ve cilasına zarar vermez. Yüzeyde matlaşma yapmaz. Parlak bir temizlik sağlar.
  • Konsantre bir üründür. Basınçlı püskürtücülerin içerisindeki suya 1/60 oranında ilave edilir.
  • Güçlü formülü sayesinde en zor lekelerde bile etkilidir.
  • Aşındırıcı, zararlı kimyasallar içermez.
  • Kişisel kullanıma uygundur, arzu edilirse sünger vb. ile de uygulanabilir.
  • Ambalaj Şekli: 1 litre

 

OK-402 OTO YIKAMA KÖPÜĞÜ KULLANIM ŞEKLİ

  • Ürünümüz konsantredir. 1/60 oranında su ile seyreltilerek kullanılır.
  • 60 LT’lik köpük kazanına 1 LT.90 LT’lik köpük kazanına 1,5 LT konulur.
  • Köpük aracın her tarafına püskürtülür ve ortalama 3 dakika bekletildikten sonra su ile durulanır.
  1. 5 out of 5

    :

    Ürünü bizzat test ettik firmamızda. Teşekkürler oldukça başarılı. Bir Youtube kanalında görmüştük. Periyodik siparişlerimiz devam edecektir.

    • :

      Ferhat Bey merhaba;
      Ürünümüz satın aldığınız ve bu değerli yorumu yazdığınız için sizlere çok teşekkür ederiz.
      Selamlar.

Değerlendirme yap

Özkimsan Endüstri Kimyasalları © Copyright 2016 - 2025